Premiär LOKITA & EKOLOD Jazzhuset – Miss Dilemma (Swedish Techno)

Nu gott folk så får ni boka in lördagen den 11:e februari i festkalendern för då kör vi av premiären för nya klubben LOKITA & EKOLOD på Jazzhuset!

Klubb Lokita passar på att fira 5år och slår sig ihop med nya klubben Ekolod. Tillsammans tar vi över Jazzhusets båda dansgolv för att skapa Göteborgs skönaste house- och technoklubb :)

Till premiären så tar vi, tillsammans med Grolsch och WMWL, hit en av sveriges vassaste techno-dj’s Miss Dilemma från Swedish Techno som kommer bjuda på ett 3-deck- set ni sent ska glömma. Miss Dilemma har spelat skivor världen över och är en av grundarna till Swedish Techno som samlat sveriges technoelit sedan 2010. Nu senast körde de egen stor fest i Amsterdam under Amsterdam Dance Event 2011 med Christian Smith i spetsen.

Checka in Swedish Techno på: http://www.swedishtechno.com/

Miss Dilemma: http://www.missdilemma.com/

Förutom Miss Dilemma så kommer Lokitas och Ekolods residents leverera tunga beats hela kvällen lång! För att vi skall få det precis så bra som vi vill ha det så kommer vi fixa eget ljud och ljus genom Hyrljudet så vi kan lova att det blir bra!

Vi är tokpeppade redan! Välkomna den 11:e februari!

Datum: 2012-02-11
Plats: Jazzhuset (Erik Dahlbergsg 3, Vasastan)
Entré: 100 kr
Tid: 22-03

DJ’s:

MISS DILEMMA (Swedish Techno)

KLUBB EKOLOD:
Rich
Amir
Aki
Gustaf Kitsch

KLUBB LOKITA:
Futeki
Joseph Wickins

Facebook-eventet hittar ni här: https://www.facebook.com/events/231328993607931/