LOKITA & EKOLOD – Jazzhuset – Kamelkollektivet

Sommaren är över, hösten är på ingång och vi på Lokita & Ekolod intar Jazzhuset åter igen. Denna gång bjuder vi in kamelerna från Oslo; Kamelkollektivet!

Kamelkollektivet som består av David och Love levererar alltid en svettig danskväll. De är residents på Kollektiv i Oslo och har lirat på flera stora festivaler såsom Kommt Zusammen Festival, 3000 Grad Festival, Night And Day med flera. I år medverkade de även på Secret Island Festival, och enligt hörsägen var det en av de mest uppskattade akterna… Deras energi och entusiasm i DJ-båset kommer garanterat få dig att göra moves på dansgolvet.

Mer information om Kamelkollektivet finnes på följande sidor:

http://kamelkollektivet.com/
https://www.facebook.com/kamelkollektivet
http://www.youtube.com/user/Kamelkollektivet/

Vi har även nöjet att presentera klädmärket Majls, som kommer närvara hos oss denna afton! Inne på klubben kommer ni ha möjligheten att kunna köpa produkter till ett reducerat pris, väl passande till deras helt nya höstkollektion. Det kommer även ske en utlottning av schyssta grejer! Kolla in deras hemsida på www.majls.se

De 50 första gästerna kommer även vara med i en utlottning om fin-fina priser från Macforum! Mer information inne på klubben!

Hyrljudet kommer uppgradera Jazzhusets ljud och ljus för att göra musiken rättvisa! Som vanligt kommer vi bjuda på nya feta visuals!

In i dimman…
http://www.lokita.se/
http://www.klubbekolod.se/

Datum: 2012-09-29
Plats: Jazzhuset (Erik Dahlbergsg 3, Vasastan)
Entré: 100 kr
Tid: 22-03

DJ’s:

Kamelkollektivet

KLUBB EKOLOD:
Rich
Amir
Aki
Gustaf Kitsch

KLUBB LOKITA:
Futeki
Joseph Wickins
Johnny Disconi

Länk till Facebook-eventet