EKOLOD – Sticky Fingers 7 feb – Jon Gurd (Octopus Recordings, 8 Sided Dice, Quartz Rec, Det Sync)

Nu till den 7 februari kommer vi ta in ännu en av våra favoritproducenter: Jon Gurd! Dessutom är det Sverige-premiär för Jon!

Det har hänt mycket för Jon Gurd den senaste tiden. Hans energiska och pumpande techno har fått bra respons av labels och DJ’s som Marco Carola, Richie Hawtin och Adam Beyer. Han har flera släpp på Sians label Octopus Recordings, samarbeten med Drumcode-favoriten Alan Fitzpatrick och även släpp på Alans label 8 Sided Dice. Han har spelat sida vid sida med Marco Bailey, Reset Robot och Adam Beyer och på flera klubbar världen över.

Som vanligt kommer det bli suveräna visuals på Sticky Fingers Top Floor tillsammans med fantastiskt ljud, grym energi och skön stämning! För detta event har vi även sänkt entrepriset en aning. ;)

https://www.facebook.com/jongurd
https://soundcloud.com/jon-gurd

Klubb Ekolod startade sommaren 2011. Ekolod har på senare tid kommit att bli en av de mest etablerade klubbarna i Göteborg inom den elektroniska genren med främsta fokus på house och techno. I början av 2012 slog Ekolod ihop sig med en annan väletablerad klubb – Lokita. Tillsammans har vi tagit över Jazzhusets två dansgolv och har sedan dess bokat kända akter som Ray Okpara, Reset Robot, Agaric, Mikael Jonasson, Jon Gurd, Nima Khak, Miss Dilemma, Robert Leiner, Sandra Mosh, Fred White, Kamelkollektivet, Andreas Saag och Per Hammar.

Datum: 2014-02-07
Plats: Sticky Fingers, top floor
Entré: 100 kr, 90 kr förköp
Ålder: 20 år (18 år med förköp eller lista, se nedan)
Tid: 22-03
Förköp: https://www.biljettforum.se/musik/13988/klubb-ekolod-jon-gurd/

Är du under 20 år om vill festa med oss? Du har två alternativ:

Alternativ 1: Köp en förköpsbiljett genom nedan länk:

https://www.biljettforum.se/musik/13988/klubb-ekolod-jon-gurd/

Alternativ 2: Skicka namn på dig plus namn på de i sällskapet till info@klubbekolod.se så skriver vi upp er på vår “Under 20-lista”. Säg namnet vid entrén! SJälvklart måste du ha fyllt 18.

/// TECHNO // TECH HOUSE // DEEP HOUSE ///

DJ’s:

Jon Gurd
Rich
Gustaf Kitsch